Redovisning med oss på Ekoakuten

Rak och tydlig redovisning som underlättar

Redovisningskonsult - Ekoakuten

På Ekoakuten har vi hanterat redovisning åt företag under många år. Vi vet vad som behövs för en tydlig, rak och effektiv redovisning där du förstår siffrorna på ett lätt och smidigt sätt. En bra kontroll och översikt på dina räkenskaper är den största tjänsten du kan ge dig själv och ditt företag. Det minimerar stress, skapar bättre beslutsunderlag och ger dig trygghet.

3 skäl till att välja en redovisningskonsult

1. Spara tid

Redovisning kräver tid. Det är en stundtals långsam process som slukar tid från andra saker som du är både bättre lämpad och mer peppad på att göra. Till exempel driva din verksamhet, prioritera produkter, planera försäljning eller utveckla dina tjänster.

2. Gör redovisningen en gång

Redovisning kan vara svårt. Ofta upplever företagare att redovisning är onödigt komplicerat och alla rapporter och siffror nästan slår knut på varandra. När du väljer en redovisningskonsult så blir det rätt med en gång, och du behöver inte göra eller gå tillbaka till din redovisning flera gånger.

3. Få kontroll på din redovisning

När du väljer en redovisningskonsult med erfarenhet och kunskap, bygger du korrekt redovisning och skapar kontroll. Allting blir gjort enligt bästa praxis och följer lagar och regler vilket. Det ökar din kontroll över inte bara din redovisning utan ditt företag också.

Så hjälper vi dig med din redovisning

På Ekoakuten hjälper vi dig med din redovisning. Dels har vi den ekonomiska och juridiska kunskapen, dels har vi en bred erfarenhet efter att hjälpt företag i flera branscher under många år. Förutom att göra din redovisning åt dig så lär vi dig längs vägen. Vi reder ut begrepp, förklarar siffror, bästa praxis, lagar och regler och utbildar dig i effektiv redovisning. Samtidigt så letar vi efter nya sätt att öka din lönsamhet.

Här är 3 skäl till varför du ska välja Ekoakuten för din redovisning

Vi gör ditt företag starkare

Vi har funnits i över 30 år. Under den tiden har vi hjälpt 300 företag med allt från företagsrekonstruktion, redovisning och tuffa förhandlingar. Vi är inte bara skickliga på redovisning, utan även på allt det där som påverkar ditt företag, och som kan stärka det.

Vi ökar din lönsamhet

Eftersom vi har hjälpt så många företag, under så lång tid, har vi byggt upp en rejäl kunskapsbas. Vi har sett det mesta, och hjälpt företag från många olika marknader och branscher. Vår kunskap sträcker sig bortom traditionell redovisning, och vi använder den inte bara för att ge dig trygghet och kontroll, utan även för öka din lönsamhet.

Vi gör dig bättre

Medan vi förbättrar din redovisning, förbättrar vi även din kunskap. Vi finns här för dina frågor, och kommer att göra dig bättre på redovisning. Det ger dig större kontroll, kunskap och trygghet.

Boka en gratis konsultation

Vi startar alla våra uppdrag på samma sätt. Där lär vi känna er och ert företag och tillsammans hittar vi bästa vägen framåt.