Om oss på Ekoakuten

Vi på Ekoakuten har hjälpt företag med ekonomiska problem sedan 1996. Med kunskap, erfarenhet och engagemang skapar vi trygghet för våra kunder.

Medarbetare

Vi som jobbar på Ekoakuten är obeståndsjuristen Tomas Tobiasson.

tomas
Tomas Tobiasson

Obeståndsjurist

070-193 74 08

Ekoakuten - En liten byrå med stor kunskap

Under åren har vi hjälpt 400 företag med allt från skuldsanering och företagsrekonstruktion till bokföring och redovisning. Vi har hittills hunnit med att hjälpa detaljhandlare, jordbrukare, åkare, redovisare, reklamare, konsulter, grossister, städare, utbildare och massvis med andra spännande företag. 

Vår kunskap sträcker sig över både ekonomi och juridik. Vi pratar samma språk som våra stora myndigheter, vi har koll på lagar, regler och bästa praxis. Hos oss minskar både din stress och omfattningen på dina ekonomiska problem. Vi guidar och leder dig. Här är du trygg.

Ekoakuten är en liten byrå med stor kunskap. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Orsa. Vi startar alltid med ett telefonsamtal eller ett digitalt möte Då kan vi titta på vad vi kan hjälpa ditt med.

Därefter kan vi träffas hos dig eller på något av våra kontor. Välj det som passar dig bäst.

 När vi har tagit reda på ditt företagsbehov och kommit överens om vad vi ska bistå dig och ditt företag med så tar vi ett fysiskt möte tillsammans. 

Det kan ske på våra kontor eller hos dig. Välj det som passar dig bäst.


Välkommen till lösningen på dina ekonomiska problem.