Välj en sida

 

Hos oss är det alltid du som bestämmer vart vi är på väg.

Ekoakuten vet hur det känns när företaget har ekonomiska bekymmer. Vi vet hur det känns när telefonen ringer och det är fordringsägare som vill ha betalt. Vi vet hur det känns att inte vilja hämta posten. Du vet att den innehåller betalningspåminnelser, inkassokrav och kanske brev från kronofogden.


 

Vill du bli fri från ekonomiska bekymmer och känslorna?

Ekoakuten

 

 

Låt oss börja med en första nulägesanslys till att börja med. Därefter pratar vi mer om vilken lösning som passar just ditt företag. Vi brukar börja med att du får beskriva hur ditt företag mår idag. Lite om affärsidén och hur du själv mår idag. Sedan brukar vi hjälpas åt med att titta på företagets siffor. Du behöver inte veta allt i detalj, det kan vi ta lite senare. Om du vill veta vilka frågor som vi brukar ställa under samtalet så skickar du ett mejl på info@ekoakuten.se. 

Kostnadsfritt möte efter vårt samtal.

Efter vårt samtal kan vi bestämma ett nytt telefonmöte eller en tid då vi kommer ut till ditt företag. Självklart är detta helt kostnadsfritt för din del. Vi vill först lära känna dig och företaget lite bättre, innan vi ev. kan hitta ett framtida samarbete. Tveka inte! Vad skulle du kunna förlora på att testa oss och se vilken lösning som vi tror skulle passa just ditt företag?

 

Tycker du det här låter intressant och vill veta mer?

Då är du välkommen att ta kontakt med oss på telefon 0770-339925, skicka oss ett mejl på info@angamato.se. Du kan också välja att  använda vårt kontaktformulär här nedanför. Så kan vi börja med en rent förutsättningslös diskussion, utifrån ditt företags unika förutsättningar.

Läs mer om olika artiklar som vi på Ekoakuten skrivit i ämnet.

Klicka på bilden och läs Artiklar från Ekoakuten.se .

Klicka på bilden så länkas du vidare. Vi tror på att man skall dela med sig av kunskap till våra läsare. Det är på så sätt man bygger förtroende och sprider kunskapen vidare.

 

Kontakta oss på Ekoakuten !

Genom att klicka på bilden här nedan så kommer du enkelt att få kontakt med oss på Ekoakuten.

Hos oss har du alltid 1 timmas kostnadsfri rådgivning genom att fylla i det formulär som kommer upp.

Ekoakuten