Vår skribent Tomas Tobiasson på Ekoakuten.se

Vår skribent Tomas Tobiasson

Vår skribent Tomas Tobiasson Vår skribent Tomas Tobiasson på Ekoakuten.se, beskrivs här.

Mobiltelefon : 070-19 37 408        

E-post: tomas@angamato.se

Skype: tomas.tobiasson

Twitter: Tomas Tobiasson

Linkedin: Tomas Tobiasson

Tomas Tobiasson utbildningar/Arbetslivserfarenhet:

Tomas är Förvaltnings Socionom (byråkrat) i botten.

Tomas har sedan vidareutbildat sig inom både företagsekonomi och affärsjuridik.

Vår skribent Tomas Tobiasson

Arbetsuppgifter:

Tomas Tobiasson jobbar med både ekonomifrågor och de juridiska uppdrag som vi har på byrån. På en liten byrå  hjälps vi åt med att serva Dig som kund. Så det händer ganska ofta att Tomas jobbar med löpande redovisning, bokslut och även diskar efter fikat. Tomas Tobiasson Angamato har spetskompetens gällande konkurs och obeståndsrätt. Vilket gör att vi ofta hjälper.

Fritid m.m: 

På sin fritid ägnar sig Tomas åt sambon och sina hundar. Han ägnar även en hel del tid till att läsa och vara aktiv på sociala media. På vintern  åker han en del skidor.

När det inte finns snö är det cykel som gäller,  har blivit “biten” av MTB och ska sätta nytt personligt rekord nästa Cykel Vasa. Tomas har också anmält sitt intresse för att cykla till Paris 2019 tillsammans med team Rynkeby. Ett projekt som gäller att samla in pengar till barncancerfonden genom olika aktiviteter.

Tomas på Ekoakuten.se ser det som sin livsuppgift att försöka hjälpa Sveriges småföretagare med alla de krav som myndigheter och andra ställer på dem. Han tycker det är märkligt att man från regeringen sida i valtider alltid utlovar en massa förenklingar. Men när man genomför dessa förenklingarna så blir det bara en massa nya saker för oss företagare att hålla kontroll på.  Men det är väl det som man från politikerhåll man vill ha.

Tomas Tobiasson Ekoakuten.se har ett ständigt återkommande svar “Det löser vi tillsammans med dig”. Något som många andra inte tror på. Men om vi tillsammans tror på det vi jobbar med, så kommer vi alltid förr eller senare att uppnå det resultat som vi jobbar på. Vår skribent Tomas Tobiasson

Kontakt med Tomas Tobiasson.

Det enklaste sättet att ta kontakt med Tomas är att ringa honom på hans mobil 070 – 193 74 08 eller skicka ett mejl till tomas@ekoakuten.se. Normalt finns han tillgänglig vardagar mellan kl 10:00 till 12:00 och från kl. 13:30 till kl 16:00. Andra tider efter överenskommelse.

Vill du följa Tomas lite mer privat så är det välkommen att följa hans sida www.tomastobiasson.se eller på hans privat blogg. På så sätt kan du följa Tomas lite mer privat och se vad han sysslar med.