Hitta till Ekoaktuen.se i Orsa.

Hitta till Ekoaktuen.se i Orsa

 

Hitta till Ekoaktuen.se i Orsa eller boka in ett webbmöte med oss. Vi  finns aldrig längre bort än en telefon eller en dator.  Det betyder inte att vi inte kan träffas på andra ställen.

Om du tycker det är jobbigt att komma till oss. Så kommer vi till dig.


Vår första kontakt med våra kunder.

Våra första samtal och träffar brukar vi ha via telefon eller på webben.  De första 30 minuternas konsultation är alltid kostnadsfri hos Ekoakuten.se . Tveka inte ta kontakt med oss. Vi vill så gärna hjälpa dig och ditt företag.


Vi har kunder över hela Sverige och även i andra världsdelar.

Att vi har vårt fysiska kontor i Orsa betyder inte att vi inte kan hjälpa dig. Vi vet att många som behöver vår hjälp, blir skrämda över att vi inte finns på fina gatan i Stockholm, Göteborg eller i någon annan stad i landet.

Men det betyder absolut inte att vi inte kan jobba med ditt företag var ni än är belägna.

Nedan har vi valt att visa en liten karta vart vi har vårt fysiska kontor. Har du vägarna förbi är du alltid välkommen in på en kopp kaffe.


[wpseo_map max_number=”undefined” width=”1000″ height=”1000″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″]

Våra kotaktuppgifter

[wpseo_address oneline=”1″ show_state=”0″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″]


Hitta till oss

Orsa är inte bara Ekoakuten.se.

Orsa är en liten plats i norra Dalarna. Här bor det runt 7 000 invånare permanent. Vi har en fin och naturskön camping med plats för ca 750 husvagnar som är beläget nere vid vår lilla river. Här kan man självfallet ta sig i vår vackra och varma Orsasjön på sommaren eller ta sig en tur på isen under vinterhalvåret.  Strax utanför Orsa har vi vår egen lilla skidanläggning Grönklitt. Här kan du både åka utför eller på längden vad det gäller skidåkning. Många familjer har upptäckt denna lilla pärla och återvänder gärna. Har du lite tur så kan du få se våra Vargar som bor på anläggningens Rovsdjurs-Park. Där finns också Björnar och andra djur. Rovdjursparken är öppen året runt. På sommaren används vår skidanläggning för bl.a. MTB eller för dig som gillar rullskidor.

 

Orsa är ett litet mecka för både Skidfolket, Cyklister, Campinggäster och Livsnjutare.  Varför inte åka Vasaloppet på skidor eller på cykel? Eller besöka några andra av våra sevärdheter. Lite längre ned på sidan finns lite länkar till några av våra aktiviteter i Orsa. Klicka gärna vidare och läs mer.


Våra öppentider

[wpseo_opening_hours hide_closed=”1″ show_days=”monday,tuesday,wednesday,thursday,friday”]

 

Några länkar till olika ställen i Orsa med omnejd.

Grönklitt Skidanläggning             Orsa Järnvägshotell                           Orsa Saluhall

Orsa Rovdjurspark                          Vasaloppet                                             Mitt Orsa

Orsa Camping