Förlust i företaget ?

Har du förlust i ditt företag?

Förlust i företaget ? Ekoakuten 0770-33 99 25

Det är många företag som går med förlust. Det gäller stora börsnoterade företag såväl många småföretagare.

Har du ett företag som går med förlust så gäller det att vända på  bekymret innan det är för sent. Att ett företag går med förlust under en tid är inget konstigt alls. Det händer de flesta företag förr eller senare och ditt företag är inte unikt.

Vi på Ekoakuten.se är specialister på att hitta olika läckage i företag. Vi har hjälpt många företag som har haft lönsamhetsproblem tidigare. Vi kan tillsammans med dig vända ditt företags siffror från den hemska röda färgen till att bli svarta igen.

 

 

 

Stå inte med armarna i kors!

Stå inte med armarna i kors! Ring Ekoakuten!När ett företag uppvisar förlust, ska man inte lägga armarna i kors. Här gäller det att ta tag i problemet så snabbt som möjligt. Om man slår sig till ro och inte gör något, kommer företaget inte att överleva på kort sikt. Ett företag måste alltid uppvisa en vinst på sikt.

Man måste fundera på vad som ska göras för att komma tillrätta med hur företaget ska vändas till vinst igen. Här är det lätt att bli hemmablind och det är därför man behöver ta hjälp av någon som har både kunskap och erfarenhet inom området.

Av erfarenhet  vet vi på Ekoakuten att det är jobbigt att ta tag i problem. Ofta vet man  vad som är fel men det är svårt att erkänna det. Visst är det jobbigt när en sådan här situation uppkommer.

Vårt råd är  att ta tag i saker och ting, så snabbt som möjligt och agera.

Det blir inte bättre i morgon, på måndag eller nästa vecka. Det gäller att agera nu! Ring oss på telefon 0770-33 99 25! Vad väntar du på? Bättre tider??? Jultomten eller vad?

 

 

 

 

Agera nu och gå från minus till plus.

Agera nu och gå från minus till plus. Ring oss på ekoakuten.se, 0770-33 99 25

När du nu bestämt dig för att du måste göra något åt situationen, ring oss för en första kostnadsfri konsultation. Vad har du att förlora? Ta telefonen och ring oss på 0770-33 99 25. Vi väntar på ett samtal från dig!

Vi är inga konstiga människor utan pratar vanlig svenska. Vi förstår att det kan vara lite skamligt att fråga om råd när man har problem. Men för oss är det helt naturligt och vi jobbar hela dagarna med att försöka hjälpa människor, som har lönsamhetsproblem i sina företag. Vi kan säkert hjälpa dig också. Vad är det som gör dig tveksam? Det som vi pratar om stannar mellan oss.

 

 

 

 

Ta kontakt med oss på Ekoakuten.se redan idag.

Det här med pappersarbete är viktigt för att ditt företag ska fungera på bästa sätt. Så varför inte ta kontakt redan idag. Genom att ringa oss på telefon 0770-33 99 25 eller skicka oss ett mejl på info@ekoakuten.se

Du kan också använda dig av vårt kontaktformulär här nedan.

Kontakt

Kontakt med oss på Ekoakuten!

Kontakt med oss på Ekoakuten gör du enklast genom att fylla i vårt formulär.

Det går också bra att helt anonymt ta kontakt med oss på telefon 0770-33 99 25.

Vi kommer att ringa dig inom någon timma.

Den första timman av en rådgivning genom oss är alltid kostnadsfri och innebär inga som helst förpliktelser för dig.

Vi tackar för att du registrerar dig och vi kommer att kontakta dig inom 48 timmar. Normalt sker det betydligt snabbare om det sker under våra normala öppethållande tider.

Det kliar i våra fingrarna för att få hjälpa just dig och ditt företag. 

Du kan också kika vidare på vår andra hemsida  www.angamato.se.