Företagsrekonstruktion möte

Företagsrekonstruktion möte 1, Tomas Tobiasson, Ekoakuten.se, Företagsrekonstruktion möte

Företagsrekonstruktion möte 1

Första mötet inför en kommande företagsrekonstruktion.

Då var det äntligen dags för vårt första möte inför en eventuellt kommande företagsrekonstruktion. Vi är medvetna om att du säkert tycker att det här mötet kommer att bli jobbigt. Det kanske är första gången du vågar börja prata med någon utomstående om dina bekymmer.  Men vi lovar att det kommer att kännas bättre efter åt. Kanske kan du känna dig lättat efter vårt möte och börja tro på en ljusnande framtid för både dig, din familj och ditt företag.

Vi startar mötet med att presentera Ekoakuten och det vi kan hjälpa ditt företag med.

Vi brukar börja vårt lilla möte med att presentera oss själva och huv vi brukar jobba med företag som skall genomgå en företagsrekonstruktion. Men det är inte det som är viktigast med vårt möte. Det är ju att faktiskt att ta reda på hur ditt företags ekonomiska ställning är och vilka möjligheter vi kan hjälpa till med.

Vi brukar ställa en del lite känsliga frågor, redan vid vårt första möte inför en företagsrekonstruktion.

Vi är här för att ställa en diagnos för just ditt unika företag och för att det skall vara möjligt så måste vi ställa en del känsliga frågor. Vi ställer dessa frågor bara för att ta fram en handlingsplan för just dig och ditt företag. Men det är inget att vara rädd för. Allt som du berättar stannar mellan oss och kommer absolut inte att nå utanför det rum där vi sitter. Sekretess är en hedersfråga för oss.

Du skall självklart passa på ställa frågor till oss.

Du har säkert rätt mycket saker som du funderar över när det gäller oss och hur man kan rädda just ditt företag från en stundande konkurs. Dessa frågor är det helt naturligt att du ställer redan vid vårt första möte. Vi har hört det mesta och det är inget du behöver skämmas över. Den här situationen är det väldigt få som vill eller vågar prata om. Men du skall komma ihåg att vi är tillför att hjälpa dig att finna en lösning ut ur den här situationen. Vi har varit med förut och vi tänker också göra vårt bästa för att du och ditt företag återigen skall blomstra.

Vi tar med oss alla dina svar och åker hemför att ta fram en handlingsplan.

När vi har fått svar på de frågor som vi har så tar vi med dem till vår kammare. Där kompletterar vi säkert en del saker med uppgifter som vi kan hämta in från andra kanaler som vi har. Det hela utmynnar i en nulägesanalys av företaget och vilka förutsättningar som finns för en fortlevnad. De flesta företag som vi kommer i kontakt med går att rädda från konkurs. Vi jobbar också fram en preliminär handlingsplan på åtgärder som behöver göras i ditt företag. Varje företag är unikt och vi anpassar vår plan till just dina förutsättningar. Genom att klicka på bilden här nedanför så får du mer information om vad som vi går igenom i detta arbetsmoment..

Inom några dagar är det dags för möte nummer två innan själva rekonstruktionsarbetet börjar.

När vi är klara med att ställa den ekonomiska diagnosen på ditt företag så är det dags för nästa möte. Det kan ske antingen i den digitala världen genom Skype eller genom ett fysiskt möte hos oss eller dig.  Det är då du skall få ta del av vad vi kommit framtill och ta ställning till om vi skall gå vidare med vårt engagemang i ditt företag. Det här mötet och vad som sker då kan du läsa mer om genom att klicka på bilden här nedanför. Företagsrekonstruktion möte 1, Tomas Tobiasson, Ekoakuten.se, Företagsrekonstruktion möte 1

Företagsrekonstruktion, Tomas Tobiasson, Ekoakuten.se

Här presenteras hur ett första möte mellan dig och oss går till

Företagsrekonstruktion, Tomas Tobiasson, Ekoakuten.se

När vi sammanställt företagets ekonomiska ställning är det dags för nästa möte

 

 

 

 

 

 

 

 

Tycker du det här låter intressant och vill veta mer?

Då är du välkommen att ta kontakt med oss på telefon 0770-339925, skicka oss ett mejl på info@angamato.se. Du kan också välja att  använda vårt kontaktformulär här nedanför. Så kan vi börja med en rent förutsättningslös diskussion, utifrån ditt företags unika förutsättningar.

Kontakta oss!

Det är enkelt att få kontakt med Ekoakuten.se. Enklaste sättet ät att ringa oss på telefon 0770 – 33 99 25 eller klicka på bilden här nedanför och fylla i de fält som finns. Sedan tar det inte lång tid förrän någon från Ekoakuten.se ringer dig.

Ekoakuten

Klicka på bilden!