Angamato Ekonomikonsult, Krisföretag, Ny chans, Krisföretag är alltid värda en ny chans

Tomas Tobiasson, Angamato Ekonomikonsult, Krisföretag, Ny chans, Krisföretag är alltid värda en ny chans

Krisföretag är alltid värda en ny chans

Vi på Ekoakuten tycker att alla företag, som just nu går igenom en ekonomisk jobbig fas i verksamheten. Företag som nästan alltid är värda en ny chans. Vi är en konsultbyrå som har jobbat med att hjälpa företag sedan 1996. Det finns många olika anledningar till att man, drabbats av ett ekonomiska. Det är därför som vi anser att ett krisföretag är alltid värda en ny chans.

En ny chans för ett krisföretag innebär, att man reder ut de orosmoln som finns idag.

Att ett företag som befinner sig i ekonomisk kris idag. Behöver inte alltid kan reda ut sina åtaganden på ett ekonomiskt och juridiskt korrekt sätt, låter kanske  som en saga. Det finns säkert  så många olika orosmoln, så frågan är om det är värt att lägga ned engagemang och tid på att lösa situationen. Men vårt svar på den frågan är, att man måste göra ett försök i alla fal.

Finns det en ”frisk” del i företaget som är lönsamt, så skall man alltid låta den överleva anser vi på Ekoakuten. Precis som det står i bibeln så skall de träd som inte bär frukt alltid huggas ner och brännas upp. Men ofta behöver man bara gallra lite i verksamhetens olika verksamhetsområden, för att man skall erhålla ett positivt resultat.

Varför skall den som drivit företaget behöva gå runt med skamkänslor under en längre tid eller kanske livet ut? Ja varför inte göra allt som står i din makt för att snygga till i företaget. Låta det leva vidare och bli lönsamt igen. Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatt färsjuridik, krisföretag, Angamato Ekonomikonsult, 

På Ekoakuten jobbar vi alltid för att krisföretaget alltid skall få en ny chans och börja blomstra igen.

Vi på Ekoakuten vet inte vad som har gjort att ditt företag har hamnat där det just nu. Men det är något som vi tillsammans med dig som företagare och dina anställda kan reda ut. Det första vi gör när vi kommer i kontakt med ett företag i kris är att ställa en diagnos på hur det står till. Precis som vi uppsöker en vårdcentral om våra kroppar inte fungerar som de skall. Ekoakuten kan liknas vid en läkare, som har specialist kunskaper inom att jobba med företag som har det ekonomiskt lite tufft. Vi tar med andra ord tempen på ditt företag och föreslår olika åtgärder för att verksamheten skall börja bära frukt igen.

Att ta in en konsult kostar ju en massa pengar eller hur ?

Ja tyvärr så måste vi som jobbar på Ekoakuten också ha något i våra lönekuvert ibland. Vi har ju också våra utgifter varje månad, som skall täckas på något sätt. Vi är med andra ord precis som du. Vi är inga undermänniskor som kan leva på luft, vatten och lite kärlek. Därför kostar det alltid en slant att anlita oss.

Kostnadsfri översiktlig analys och förslag på vad som behöver göras.

Men innan du behöver betala oss en krona, för vårt arbete så ställer vi en diagnos. Sedan kan vi berätta vad som kan göras, för att ditt företag skall  bli vinstgivande igen. Många av våra kollegor tar en hög startavgift, innan man lyfter ett finger för att hjälpa till. Men vi är lite annorlunda, först tittar vi på vad som kan göras och sedan kan vi prata vad det kostar.  Visst låter det bra och kan det vara sant? Så varför inte testa vårt förslag? Om du inte sedan inte vill fortsätta efter vår diagnos, så kostar det ju ingenting. Du har allt att vinna på att kontakta oss eller hur.

Vi tror att vi kan hjälpa dig, att låta ditt företag få att leva vidare.

Eftersom du inte känner oss på Ekoakuten så kan det vara riktigt att misstro på det vi säger. Men vi litar på dig och ditt företag och varför inte låta oss få en chans, att bevisa att det kan gå att rädda även ditt krisföretag med vår hjälp? Det kostar ju inte dig en krona för att få en gratis diagnos på ditt företag. Vad har du att förlora? Många som själva inte trodde på det vi sa i början har fått se sina företag blomstra igen.

 Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, krisföretag, Angamato Ekonomikonsult, 

Följ oss på sociala media.

Klicka på bilderna och bli vidare kopplad till våra sidor.  Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, krisföretag, Angamato Ekonomikonsult, Tomas Tobiasson

Fb logga Angamato

Facebook

Google +

Linkedin

 

 

 

Kontakt med oss på Ekoakuten 

Tomas Tobiasson, Angamato Ekonomikonsult, Krisföretag, Ny chans

Det är lätt att  ta kontakta med Ekoakuten !

Även om det fysiska avståndet kan kännas långt, så är vi aldrig längre bort än en telefon, surfplatta eller en dator.

Ring oss nu, så kan du träffa oss via ett webbmöte inom någon timma.

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Krisföretag är alltid värda en ny chans, Tomas Tobiasson, Angamato Ekonomikonsult, Ny chans,Krisföretag är alltid värda en ny chans, Tomas Tobiasson, Angamato Ekonomikonsult, Ny chans,