Revisor

Revisor

Vi ringer vår revisor!

Någon tar telefonen och ringer till vår revisor.

Visst är det bra att ha en öppen dialog med sin revisor. Förhoppningsvis så är han en person som man har förtroende för och någon som man kan lita på. Han är duktig på siffror och kan en massa om olika regler. Men kan han förmedla sin kunskap så att du förstår?

Förstår du vad revisorn säger?

Men handen på hjärtan! Förstår du vad han säger ? Ofta börjar han eller hon prata om soliditet, kapitaltäckning, lönsamhetsproblem, kontrollbalansräkning, konkursansökan och massa saker som en vanlig dödlig människa inte förstår. Som företagare blir man ändå mer osäker på varför man inte förstår, vad de säger. Att ta beslut efter ett sådant samtal är sannerligen inte lätt.

Ekoakuten.se har lång erfarenhet av obeståndsfrågor.

Vi på Ekoakuten.se har flera års erfarenhet av att hjälpa småföretagare som av olika anledningar drabbats av bekymmer. Orsaken till bekymren kan vara många och lite jobbiga att reda. Skillnaden mellan oss och revisorerna är ofta att vi pratar ett språk som våra klienter förstår. Vi lyssnar på dig och dina bekymmer. Sedan försöker vi komma på en väg ut ur problemen. Tillsammans bygger vi upp en snitslad liten stig ur bekymren. Vi tar dig i handen och leder dig fram på en snårig lite skogsväg, fram till en helt ny motor- väg. Vi vet av egna erfarenhet, hur jobbigt det kan vara att finna vägen. revisor

Känner du igen dig?

Känner du igen dig? Då kanske du har hittat någon som kan hjälpa dig. Då tror vi du har kommit helt rätt. Vi har gjort det förut och kan kanske hjälpa dig också.

Stanna upp och fundera först lite, ring oss sedan.

Men du! Stanna upp och fundera lite först, innan du kastar dig på telefonen.  Men visst känner du för att ringa? Så ring 0770-33 99 25 redan idag. Du kan också ta kontakt via vårt kontaktformulär(klicka här) eller skriva ett mejl till oss på info@angamato.se.

Vi utlovar inga underverk, men tillsammans med dig skall vi försöka finna en väg ut ur problemen. Vi har jobbat med det här ganska länge och stött på många frågeställningar under årens lopp. Vi har erfarenhet från de flesta branscher och människor. Har jobbat med korvkiosker, butiker, butikskedjor, begravningsbyråer, bensinmackar, tillverkningsföretag, restauranger, damunderkläder, konsulter, servicebutiker…. och en del privat personer.

Okej det där låter väl bra, men det är säkert ”dyrt”. Alldeles för dyrt för min lilla verksamhet. Ja det kostar lite, men brukar säga så här ”om vi får en krona, så brukar du få tillbaka drygt en tia” och vem vill inte göra den affären.

Vill du läsa mer artiklar om företag i ekonomisk kris. Skrivna av Tomas Tobiasson på Ekoakuten? Klicka på bilderna nedan så kommer du dit.

Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Var ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, EkoakutenRedovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Var ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, Ekoakuten

Ärlig, Ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, Ekoakuten, Angamato Ekonomikonsult

Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Var ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, Ekoakuten

 

Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Var ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, Ekoakuten Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Var ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, Ekoakuten

Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Var ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, EkoakutenRedovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Var ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, Ekoakuten

 

Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Var ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, Ekoakuten

Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Var ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, Ekoakuten

Följ oss på sociala media. Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik,

Klicka på bilderna och bli vidare kopplad till våra sidor. revisor

Fb logga Angamato

Facebook

Google +

Linkedin

 

 

 

Kontakt med oss på Ekoakuten.

Ingen tjänar på att ditt företag går i konkurs

Det är lätt att  ta kontakta med Ekoakuten.

Även om det fysiska avståndet kan kännas långt, så är vi aldrig längre bort än en telefon, surfplatta eller en dator.

    Vi tackar för att du registrerar dig och vi kommer att kontakta dig inom 48 timmar. (Normalt inom någon timma.)

    Om du inte skulle vilja ha ytterligare mejl från oss,  sänd ett mejl till stopp@angamato.se, så fixar vi det också. rrevisorevisor