Vi ringer en advokatbyrå

Advokatbyrån kan ju säkert sånt här, vi ringer dit. De måste bara kunna hjälpa oss med våra ekonomiska bekymmer.

Advokatbyrån som ligger inne i stan, jobbar ju med konkurser. När man sitter där och funderar över sina problem och vill ha kontakt med någon som kan och förstår. Kommer tanken! Jag tar telefonen och ringer första bästa advokatbyrå för att få lite råd.

Det gäller att välja rätt advokatbyrå.

Har man tur, så träffar man rätt advokat, när man ringer närmsta advokatbyrå. En kille eller tjej som förstår vad ditt problem är och kan guida dig ur problemet. Men tyvärr är bristen på kompetens inom området stort. De flesta advokater börjar då prata om företagsrekonstruktion eller konkurs. Man förstår självklart vad lite vad en konkurs är för något. Eller gör man det? Men det är ju skamligt och vad skall fru/man, barn, vänner, grannar… säga. Frågorna är ju många och man pratar ju med en riktig advokat. En advokat borde ju ändå veta, vad som är bäst för mig. Eller?

Har man lite tur så träffar man en advokat som är specialist på ekonomiska bekymmer.

Förvisso är det så att många advokater kan sin sak. Men träffar du rätt när du ringer närmsta advokatbyrå. Men är just den du pratar med nu, den rätte. Vilken erfarenhet har han/hon från att hjälpa till med det problem som just ditt företag har nu? Att man är Advokat betyder inte att man är expert på allt. Brukar göra en jämförelse med en läkare. Om man har problem med sina ögon, så besöker man inte en ortoped. Man väljer självklart en specialist på ögonsjukdomar. Eller? Det är samma sak när du skall välja en advokat eller rådgivare. Du skall välja någon som är specialist på att lösa ekonomiska problem! Inte någon som sysslar med mord eller skilsmässor. Förhoppningsvis så kan den Advokat som du pratar med hjälpa dig vidare, till en expert på just ekonomiska bekymmer.

Många advokater är konkursförvaltare eller rekonstruktörer, vilket kan påverka deras förslag till lösning.

En annan sak som är viktigt är att kontrollera om den Advokat som man till sist fastnar för är konkursförvaltare eller företagsrekonstruktör. Är det så? Bör man ställa sig frågan, har Advokaten eget intresse av att bli konkursförvaltare i mitt bolag? Kan det vara så att det är därför man får förslaget att bolaget skall försättas i konkurs? Ja frågorna är många och svåra att bara skriva på en konkursansökan och sedan är allt över eller?

Vi vet att det finns många duktiga advokatbyråer som jobbar med den som fått ekonomiska bekymmer. Dock inte alla.

Tro nu inte att vi avråder från att ta kontakt med en Advokat. Det är en riktigt bra idé tycker vi. Men det gäller att du får kontakt med rätt Advokat. En Advokat som tar vara på just dina intressen och inte bara tänker på sin egen plånbok. Att få en räkning på åtskilliga tusenlappar, bara för några timmars samtal är inte roligt. Detta gör att många drar sig för denna kontakt. Man har ju hört om en och annan som stött på det problemet eller hur. Det är ju den situation man inte vill hamna i, när man har knapert med pengar själv.

Vill du läsa mer artiklar om företag i ekonomisk kris. Skrivna av Tomas Tobiasson på Ekoakuten? Klicka på bilderna nedan så kommer du dit.

Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Var ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, EkoakutenRedovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Var ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, Ekoakuten

Ärlig, Ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, Ekoakuten, Angamato Ekonomikonsult

Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Var ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, EkoakutenRedovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Var ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, EkoakutenRedovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Var ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, EkoakutenRedovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Var ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, EkoakutenRedovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Var ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, EkoakutenRedovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Var ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, EkoakutenRedovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Var ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, EkoakutenRedovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Var ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, EkoakutenRedovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Var ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, Ekoakuten

Följ oss på sociala media. Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik,

Klicka på bilderna och bli vidare kopplad till våra sidor.

Fb logga Angamato

Facebook

Google +

Linkedin

 

 

 

 

 

Kontakt med oss på Ekoakuten.

Redovisning, Angamato Ekonomikonsult, Bokslut, Skatter, Affärsjuridik, Var ärlig mot din Partner, Tomas Tobiasson, Ekoakuten

Det är lätt att  ta kontakta med Ekoakuten.

Även om det fysiska avståndet kan kännas långt, så är vi aldrig längre bort än en telefon, surfplatta eller en dator.

    Vi tackar för att du registrerar dig och vi kommer att kontakta dig inom 48 timmar. (Normalt inom någon timma.)

    Om du inte skulle vilja ha ytterligare mejl från oss,  sänd ett mejl till stopp@angamato.se, så fixar vi det också.